Graphic design

De positionering geeft richting aan de visuele identiteit. Deze vormt de basis voor sterke campagnes en intelligente redactionele ontwerpen. Wij ontwikkelen net zo makkelijk on- en offline magazines en jaarverslagen als heldere formulieren en aantrekkelijke infographics. Creatief én effectief. Ontwerpen die de boodschap overbrengen, emotie oproepen en die je verbinden met het merk.

Iconen en infographics

Communicatie wordt steeds beeldender en compacter. Sterke iconen en heldere infographics versterken de boodschap en spelen een belangrijke rol in je visuele identiteit. Informatie terugbrengen tot de essentie vergt een goede analyse en hoogwaardig design. Wij zorgen voor een eigen visuele beeldtaal op maat en iconensets en infographics in lijn met uw huisstijl.

Jaarverslagen en magazines

Hoe raak je de lezer? Hoe verbind je de mensen in je organisatie en daarbuiten? Dat kan het best in een aantrekkelijk relatiemagazine, personeelsblad of jaarverslag. De verhalen van de organisatie of het project worden aansprekend verteld. Om rustig te lezen op papier of om online te beleven. Wij maken ook digitale magazines op locatie die direct online gedeeld kunnen worden.

Campagnes

Invloed hebben op het gedrag van de doelgroep van je bedrijf of merk. Effectieve inzet van een campagne zorgt dat de boodschap opvalt, extra aandacht krijgt en aanzet tot actie. Wij ontwikkelen crossmediale campagnes in lijn met een huisstijl of juist stand alone. Met inzet van prikkelende short en long copy, coole posters, advertenties en social media banners.  

Creatieve ontwerpen met karakter. Altijd doeltreffend, fris en inspirerend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U bent hier

Zoekveld

Volg ons


Adres
Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

Contact
070 313 20 20
info@ontwerpwerk.nl